Clicky


Onno Hoes neemt geen stappen tegen Privé

Onno Hoes neemt geen stappen tegen Privé
19-12-2013 11:57 | Binnenland | auteur De Redactie

(Novum) - Onno Hoes gaat geen aangifte doen tegen roddelblad Privé. Dat heeft de woordvoerder van de burgemeester van Maastricht donderdag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving van RTL Boulevard. Het blad plaatste dinsdag een interview met de 25-jarige Danny, die beweerde een affaire met Hoes te hebben gehad.

Hoes, die getrouwd is met Albert Verlinde, praat wel over een eventuele aangifte tegen Danny. "Er wordt nu gekeken wat er juridisch kan", vervolgt de woordvoerder. Of er daadwerkelijk stappen komen tegen Danny is nog niet duidelijk. Raadslid Jan Hoen beweerde eerder dat Hoes aangifte zou doen tegen Danny.

De Maastrichtse burgervader werd twee weken geleden gefotografeerd toen hij zoende met de 24-jarige Ruud Schepers. Hoes en Verlinde lieten vervolgens weten dat het ging om een eenmalige kus en hard te werken aan hun huwelijk. Schepers zei echter in een interview met Show Laat dat het ging om een langere affaire, op dat interview reageerde het koppel niet.

Danny beweerde in Privé dat hij Hoes in 2011 had leren kennen op Grindr, een datingapp voor homo's. De burgemeester gaf dinsdagavond in RTL Boulevard toe de applicatie te hebben gebruikt en een keer wat gedronken te hebben met Danny, maar ontkende dat de twee het bed hebben gedeeld. De Maastrichtse politiek blijft Hoes steunen, woensdag werd besloten dat Hoes burgemeester mag blijven.