Ernstig ongeval met drie vrachtwagens op A7 bij Sneek

Ernstig ongeval met drie vrachtwagens op A7 bij Sneek [+foto's]
17-12-2013 16:18 | Ongevallen | auteur De Redactie

SNEEK - Op de A7 in de richting van Heerenveen is dinsdagmiddag een ernstig ongeval met meerdere vrachtwagens gebeurd. Het ongeval gebeurde rond 15:00 uur op de ring van Sneek. De rijbaan was enkele uren afgesloten tussen Sneek-West en Sneek-Centrum. Richting de Afsluitdijk was één rijstrook afgesloten voor hulpverleners.

Bij het ongeval waren drie vrachtwagens betrokken. De achterste wagen zou daarbij vlam hebben gevat. Daarbij raakten een 45-jarige inwoner uit De Knipe en een 41-jarige inwoner uit Sint Annaparochie gewond en zijn met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Diverse hulpverleners werden naar de plaats van het ongeval opgeroepen waaronder de traumahelikopter uit Groningen. De oorzaak van de aanrijding is mogelijk het gevolg geweest van te weinig onderlinge afstand houden, meldt de politie. Op het moment van de aanrijding waren er wegwerkzaamheden op de betrokken weg.Voor het overige verkeer was er een omleiding. Ter hoogte van het knooppunt Zurich kon het verkeer richting Heerenveen en Groningen de borden Leeuwarden volgen en omrijden over de N31 en de A32. Verkeer vanuit Amsterdam kon het beste rijden richting Lelystad en Groningen over de A1, de A6 en de A7.

©Foto's: Anton Kappers/Kappers MediaNIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden