Transport Online - CTS GROUP winnaar Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2013

CTS GROUP winnaar Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2013

CTS GROUP winnaar Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2013
17-12-2013 16:03 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

CTS GROUP is de winnaar geworden van de Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2013, in de categorie 5+ medewerkers. Dat werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse MeerBusiness Ondernemers Kerstgala in het Steigenberger Airport Hotel op Schiphol.

De prijs, die dit jaar voor de zevende keer werd uitgereikt, is bedoeld om ondernemend Haarlemmermeer op de kaart te zetten. Iedere ondernemer kan zich voor de prestigieuze prijs aanmelden. Aan de hand van een quick-scan worden bedrijven vervolgens door een onafhankelijke jury beoordeeld vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie/visie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht, doorzettingsvermogen en in staat zijn om Ambassadeur te zijn voor het Haarlemmermeerse bedrijfsleven.

Juryvoorzitter Adam Elzakalai, wethouder Economische Zaken van de gemeente Haarlemmermeer, prees het bedrijf om zijn heldere visie, innovatieve personeelsbeleid, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Volgens het juryrapport won CTS GROUP vooral op de punten:

· Kwaliteit is belangrijk om te overleven.
· Maatschappelijke betrokkenheid.
· Blijven zoeken naar kansen.
· Zelfkritisch.
· Duidelijke visie en drive.

De prijs werd uitgereikt door burgemeester Theo Weterings. Bij de uitreiking op het Kerstgala waren 330 directieleden en relaties van MeerBusiness aanwezig. Zij genoten van een aan avondvullend programma, bestaande uit een netwerkborrel, een piano-optreden en een sterrendiner.CTS GROUP (Country Transport Specialist) staat voor logistiek en transport waarbij persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vanuit de strategische ligging vlakbij Schiphol wordt een compleet pakket verzorgd: e-fulfilment, orderpicking, voorraadbeheer, fijnmazige distributie en Europese groupage.

CTS GROUP is in alle West - Europese landen vertegenwoordigd middels eigen kantoren of dedicated partners. Vanuit het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, tevens grondlegger, wordt zorgvuldig gewaakt over het kwaliteitsniveau van het Europese netwerk. Alleen al op het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep werken 150 mensen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions