Clicky


Post-Kogeko vervoert gistextracten voor DSM

Post-Kogeko vervoert gistextracten voor DSM
13-12-2013 12:04 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Logistiek dienstverlener Post-Kogeko vervoert sinds begin december gistextracten van de nieuwe droogtoren van DSM in Delft naar de opslagruimte van het bedrijf in Roosendaal. De productie van gistextracten gaat zeven dagen per week, 24 uur per dag door, zo ook het transport ervan. 

Post-Kogeko heeft naast haar jarenlange ervaring in het geconditioneerd vervoer  een continu bemand planningscentrum in Maasdijk en kan dus goed inspelen op de variabele vraag die deze processen met zich meebrengen. Mede vanwege deze competenties heeft DSM  voor Post-Kogeko gekozen.

Post-Kogeko  zet voor het transport volgens de HACCP-normen gereinigde gesloten trailers in. "Dat gaat een stapje verder dan de opdrachtgever vroeg", zegt commercieel directeur Chris Beezemer. "Die extra service leveren we graag."

De dienstverlening van Post-Kogeko sluit goed aan bij de huidige portefeuille en het bestaande netwerk. De vrachtauto’s die worden ingezet hebben hun standplaats bij de hoofdvestiging van Post-Kogeko in Maasdijk of bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Delfgauw.