Transport Online - Twee nieuwe MAN TGM bakwagens voor Bode Scholten

Twee nieuwe MAN TGM bakwagens voor Bode Scholten

Twee nieuwe MAN TGM bakwagens voor Bode Scholten
10-12-2013 14:07 | M.A.N. | auteur De Redactie

ZOETERMEER - Zo schoon mogelijk vervoer voor stedelijke distributie, het Zoetermeerse transportbedrijf Bode Scholten is erop gebrand, dus is alleen Euro 6 de norm. Aan het wagenpark zijn dan ook recentelijk twee nieuwe MAN TGM bakwagens met Euro 6-motor toegevoegd. Geleverd met een full service contract door MAN-dealer Van Leeuwen Truckservice in Waddinxveen.

Bode Scholten is gespecialiseerd in stukgoed- en palletverzendingen in de Benelux. Het bedrijf werkt nauw samen met TransMission. De nieuwe TGM’s zijn daarom in de rode kleurstelling met blauwe en witte belettering van deze partner geleverd.

Schoonst mogelijke voertuigen

“Drieënhalf jaar geleden hebben we de eerste MAN’s ingezet voor de distributie”, zegt Scholten. "We willen per se de schoonst mogelijke voertuigen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons hoofdzaak. Daarin willen we koploper zijn. Dus is euro6 echt de enige optie."

De eerste ervaringen met MAN smaakten naar meer en dat leidde tot de order voor twee nieuwe MAN TGM bakwagens. Scholten: "Met een onderhoudscontract, want ik ben ervan overtuigd dat dat de beste oplossing is. Onderhoudskosten zijn dan een vast gegeven en je weet dat het onderhoud goed en op tijd wordt uitgevoerd. Dat vind ik belangrijk."

Foto's

 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden
 • Van Helden
  Van Helden
 • J.Roeland
  BABINSKI

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions