Clicky


Sandd vestigt zich op Bedrijventerrein Borchwerf II in West-Brabant

Sandd vestigt zich op Bedrijventerrein Borchwerf II in West-Brabant
09-12-2013 16:06 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROOSENDAAL/HALDERBERGE - Sandd heeft overeenstemming bereikt met enkele investeerders over de realisatie van een nieuw te bouwen logistiek centrum op Bedrijventerrein Borchwerf II in West-Brabant. Sandd kan vanaf medio 2014 alle inwoners en bedrijven in die regio nog effectiever en efficiënter bereiken met poststukken.

Sandd is voortdurend bezig haar processen te optimaliseren. Om verdere groei te faciliteren ontwikkelt Sandd logistieke centra in het land die aan alle eisen en wensen voldoen. Het nieuwe pand wordt ingericht met gebruikmaking van de ervaringen in de andere vestigingen van Sandd.

Ligging aan goed doorstromende snelweg A17

Rob Brakenhoff, Operationeel Directeur bij Sandd: "De groei van Sandd komt onder meer voort uit de nieuwe diensten. Daar moeten we de logistieke keten efficiënter en effectiever op inrichten. We kiezen voor Bedrijventerrein Borchwerf II vanwege de ligging aan goed doorstromende snelweg A17, met twee eigen op- en afritten. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte voor het verwerken van de honderdduizenden poststukken per bezorgdag."

Nieuwe pand halverwege 2014 in gebruik genomen

De bouw start direct en de verwachting is dat het nieuwe pand op het perceel van 6.720 m2 halverwege 2014 in gebruik kan worden genomen.

Sandd (Sort and Deliver) is de Zakelijke Postbezorger van Nederland en richt zich onder andere op de bezorging van geadresseerd drukwerk, zoals (relatie)magazines, direct mail en transactiepost. Daarnaast ontwikkelt Sandd aanvullende diensten om de resultaten van haar klanten te verbeteren. Sandd is sinds 2001 actief op de postmarkt die ruim 4 miljard poststukken groot is. Het bedrijf had in 2010 een marktaandeel van ongeveer 10%. Na de overname van concurrent Selekt Mail op 29 april 2011 is dit aandeel gegroeid naar ongeveer 19%. Het hoofdkantoor staat in Apeldoorn.