Clicky

 
Transport Online - Tien nieuwe Scania Streamlines voor Ewals Cargo Care

Tien nieuwe Scania Streamlines voor Ewals Cargo Care

Tien nieuwe Scania Streamlines voor Ewals Cargo Care
06-12-2013 14:22 | SCANIA | auteur De Redactie

TEGELEN - Ewals Cargo Care heeft tien nieuwe Scania Streamline trekkers in gebruik genomen. Ewals  heeft gekozen voor Scania R 440 SCR trekkers met de nieuwe Streamline cabine, welke voorzien is van brandstofbesparende vernieuwingen en waarbij elk voertuig kan worden geanalyseerd met de Communicator.

Met de Scania Communicator aan boord kan tal van interessante informatie uit het voertuig worden gehaald. Met deze waardevolle informatie kan worden bijgestuurd op rijgedrag en de meest efficiënte voertuigbeheersing.

Ondanks alle elektronische hulpmiddelen blijft de chauffeur bij Scania de belangrijkste factor om het verschil te maken en hier wordt dan ook veel nadruk op gelegd. Ewals heeft voor deze serie van tien trekkers gekozen voor de 440 pk sterke SCR motoren, welke een gunstig brandstofverbruik noteren.

Ewals Cargo Care heeft ruim 100 jaar logistieke ervaring. De familieonderneming, met de hoofdvestiging in Tegelen, wordt geleid door de vierde generatie Ewals. Ewals voorziet op maat gemaakte logistieke oplossingen, waarbij combinaties worden gemaakt van wegvervoer, per spoor en over water. Hierbij is de rol van Ewals verlegd van transporteur naar regisseur van de logistieke keten.

Ewals beschikt over het Lean & Green certificaat en in totaal werken er zo’n 1600 mensen verdeeld over 13 landen in Europa.
 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions