Transport Online - Nog geen aangepaste dienstregeling op spoor

Nog geen aangepaste dienstregeling op spoor

Nog geen aangepaste dienstregeling op spoor
04-12-2013 23:27 | Algemeen | auteur De Redactie

(Novum) - De NS past de dienstregeling van donderdag vooralsnog niet aan naar aanleiding van de verwachte noordwesterstorm. Wel heeft het spoorbedrijf extra storingploegen paraat staan, voor het geval er treinen stranden. Dat laat een woordvoerder van de NS woensdagavond weten.

"We houden de weerberichten goed in de gaten. Vooralsnog hebben we besloten de dienstregeling niet aan te passen", aldus de zegsvrouw.

Het KNMI heeft voor donderdag code oranje afgegeven vanwege zeer zware windstoten. De waarschuwing geldt voor alle kustprovincies met uitzondering van Zeeland. In de rest van het land blijft code geel van kracht, wat staat voor gevaarlijk weer.

In het kustgebied zijn zeer zware windstoten mogelijk tot 120 kilometer per uur, en in het Waddengebied zelfs tot 130 kilometer per uur.

De ANWB verwacht donderdagmiddag veel problemen op de weg. Veel automobilisten gaan naar verwachting eerder naar huis om Sinterklaas te vieren. De drukte in combinatie met het onstuimige weer gaat veel files opleveren, denkt de bond.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions