Clicky


Drie vermoedelijke zeilensnijders aangehouden

Drie vermoedelijke zeilensnijders aangehouden
04-12-2013 11:32 | Criminaliteit | auteur De Redactie

ZEVENBERGEN - De politie heeft in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 december op een parkeerplaats aan de A16 bij Zevenbergen drie personen aangehouden. De mannen, twee van 28 jaar en een van 27 jaar oud, zijn afkomstig uit Eindhoven en worden verdacht van het vernielen van de zeilen en poging tot diefstal uit vier vrachtwagens op pakeerplaats Hazeldonk Oost. De politie doet nader onderzoek en de verdachten zitten nog vast.

Kort na middernacht werd bekend dat op de pakeerplaats Hazeldonk Oost aan de A16 bij vier vrachtwagens in de zeilen was gesneden. Een getuige gaf de politie de signalementen van enkele mannen die zich kort voor ontdekking van de vernielingen verdacht bij de vrachtwagens hadden opgehouden. 

Op de parkeerplaats in Zevenbergen hield de politie een uurtje later drie mannen aan die zich ook daar verdacht gedroegen en voldeden aan de opgeven signalementen. 

Twee van de gedupeerde vrachtwagens kwamen uit Polen, één uit Hongarije en één uit Nederland. Zover nu bekend is er niets uit de vrachtwagens weggenomen.