Clicky


Allseas LIVE met Supply Chain Forwarding Portal van Yellowstar

Allseas LIVE met Supply Chain Forwarding Portal van Yellowstar
02-12-2013 10:18 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Offshorebedrijf Allseas is deze maand live gegaan met een supply chain forwarding portal van logistiek software leverancier Yellowstar. Het is een geïntegreerde aanvulling op het Oracle ERP systeem waarmee Allseas werkt. Met de supply chain forwarding portal van Yellowstar is Allseas minder tijd kwijt aan arbeidsintensieve administratieve processen en heeft Allseas meer inzicht  en grip in het complete logistieke scenario.

 De complexe logistiek van Allseas kenmerkt zich vooral door flexibiliteit, spoedklussen en tijdsdruk. De applicatie van Yellowstar is dé centrale portal voor het genereren en opslaan van alle logistieke documenten.  De logistiek engineer plant, splits en consolideert eenvoudig alle transport requests en de portal deelt de informatie automatisch met alle betrokken afdelingen, locaties en partners.

Via de track & trace heeft iedereen realtime, 24/7 én overal ter wereld inzicht in de transport status, de locatie van goederen en toegang tot alle gerelateerde transport- documenten: CMR, foto’s, certificaten, Boxlist, Pro-forma invoice etc.

De succesvolle implementatie heeft geleid tot intensievere samenwerking voor strategische en visionaire oplossingen.