Clicky


Wegafsluiting N50 tussen Ens en Kampen in beide richtingen

Wegafsluiting N50 tussen Ens en Kampen in beide richtingen
02-12-2013 10:10 | Wegwerkzaamheden | auteur De Redactie

KAMPEN - Rijkswaterstaat voert op maandag 9 december 2013 werkzaamheden uit op de N50 tussen Ens en Kampen. De N50 is hiervoor van 22:00 tot 05:00 uur in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Rijkswaterstaat adviseert de weggebruiker rekening te houden met een extra reistijd.

Het verkeer wordt omgeleid via de A6 en de Ketelbrug. De N765 (de Friese weg) blijft wel open. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Rijkswaterstaat werkt aan de uitbreiding aan het besturingssysteem van de Ramspolbrug. Langs de N50 worden extra voorwaarschuwingsseinen geplaatst. Hiervoor moet een aantal boringen onder de N50 door gemaakt worden. Omdat er ook voorwaarschuwingsseinen in de middenberm worden geplaatst op locaties zonder vluchtstrook en om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te waarborgen, is de afsluiting noodzakelijk.

Weersgevoelige werkzaamheden

In het geval van ongunstige weersomstandigheden worden de werkzaamheden verplaatst naar een andere dag. Hiervoor is dinsdag 10 december reservedatum.ramspolbrug