Clicky


Acteur Paul Walker (40) verongelukt

Acteur Paul Walker (40) verongelukt
01-12-2013 09:49 | Showbizz | auteur De Redactie

LOS ANGELES(Novum) - Acteur Paul Walker is zaterdag omgekomen bij een auto-ongeluk. Dat heeft zijn management bekendgemaakt. Walker, vooral bekend van de filmserie The Fast and the Furious, is 40 jaar geworden.

De auto waarin Walker zat botste na een evenement van zijn liefdadigheidsorganisatie Reach Out Worldwide tegen een lichtmast en boom in het noorden van Los Angeles, waarna het in brand vloog. De Porsche werd bestuurd door een vriend van de acteur. De vriend overleefde het ongeluk ook niet.

Filmstudio Universal Pictures laat in een verklaring weten 'gebroken' te zijn. "Paul was een van de meest geliefde en gerespecteerde leden van onze familie voor veertien jaar. Dit verlies is vreselijk voor ons, voor iedereen die bij The Fast and the Furious-films betrokken is en voor de ontelbare fans."


Walker brak in 2001 door in de rol van Brian O'Connor in de eerste The Fast and the Furious. Hij speelde verder rollen in films als Pleasantville, Timeline, Into the Blue en Takers. Momenteel was hij bezig met de opnames van het zevende deel van The Fast and the Furious. Ook speelt Walker in het filmdrama Hours, dat later deze maand moet uitkomen.