Transport Online - Eerste exemplaar van het nieuwe Renault T type voor Beurskens All Round Cargo BV

Eerste exemplaar van het nieuwe Renault T type voor Beurskens All Round Cargo BV

Eerste exemplaar van het nieuwe Renault T type voor Beurskens All Round Cargo BV
29-11-2013 16:20 | Renault | auteur De Redactie

TEGELEN - Beurskens All Round Cargo BV heeft onlangs de eerste uit een serie van vijf Renault T 430 E 6 trekkers in gebruik genomen. Het is het eerste exemplaar van de nieuwe T serie in Nederland.

De trekker is uitgerust met een DTI 11 motor met een vermogen van 316 KW. en de bekende optidriver-versnellingsbak met geautomatiseerde koppeling en twaalf versnellingen vooruit en drie achteruit. Verder is hij standaard uitgerust met EBS (koerscontrole), ESC( anti-omslagsysteem),ASR (antislipregeling) en ABS (antiblokkeersysteem).

De cabine is een totaal nieuw concept waarbij zeer veel sta- en bergruimte is gecreëerd. Verder gaat hij nog spaarzamer om met brandstof dan zijn al zeer zuinige voorganger de Premium.

Beurskens All Round Cargo BV gaat deze auto onder andere inzetten op zijn stukgoeddiensten van en naar Zwitserland en in de distributie van planten in Duitsland.

Door te investeren in euro 6 draagt Beurskens All Round Cargo BV niet alleen bij aan een duurzamer milieu maar kan in de toekomst ook profiteren van een gunstiger Maut en LSVA tarief.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions