Transport Online - Trekker met bulkoplegger gestolen [+foto]

Trekker met bulkoplegger gestolen

Trekker met bulkoplegger gestolen [+foto]
28-11-2013 16:38 | Gestolen | auteur De Redactie

HOOGSTEDE(D) - In de nacht van dinsdag 26 november op woensdag 27 november is vanaf het industrieterrein Bathorner Diek in Hoogstede een complete vrachtwagen met bulkoplegger gestolen van de Duitse firma Vechteland. De combinatie vertegenwoordigt een waarde van circa 30.000 euro.

Volgens de eerste bevindingen van de politie hebben de daders een deur van een bedrijfshal opengebroken en eerst de kantoren doorzocht. Daar stalen ze wat kasgeld, een mobiele telefoon en diverse vrachtwagensleutels. Met een van deze sleutels werd de vrachtwagen gestart. Om met de vrachtwagen te kunnen vertrekken werd de roldeur van de loods kapot gereden met een heftruck.

Vervolgens zijn de dieven met de vrachtwagen in onbekende richting vertrokken. Het gaat om een rode vrachtwagentrekker van het merk Mercedes met een witte bulkoplegger. De trekker heeft het kenteken NOH- VL 11 en op de tank staat: "Vechteland Agrarhandel".

Heeft u deze vrachtwagen ergens gezien? Neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met de Duitse politie op nummer: +49 (0)5921 3090.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,669
Diesel1,281

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions