Clicky

 Temperatuur is key nummer 1 bij Heiploeg

Temperatuur is key nummer 1 bij Heiploeg [+video]
28-11-2013 16:28 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Heiploeg is één van de grootste garnalenleveranciers van Europa. Bij Heitrans, de transportdivisie van de Heiploeg Group, wordt het transport voor de gehele Heiploeg Group verzorgd. Alles wordt centraal geregeld en gepland op het kantoor bij Heitrans. Heitrans werkt veel met charters, die de garnalen naar Zuid-Europese landen rijden.

Vier jaar geleden koos Heiploeg voor online monitoring van T Comm. Het belangrijkste van deze systemen is voor Heiploeg de temperatuurregistratie. De goederen zijn van dusdanige waarde, dat de temperatuur altijd gemonitord moet worden. Temperatuur is key nummer 1 bij Heitrans. Klanten vragen vaak om een uitdraai van het temperatuurverloop in de wagens. Als een klant dit opvraagt kan Heiploeg binnen 5 minuten een rapportage leveren per e-mail of fax.

In het weekend worden bij Heiploeg veel trailers voorgeladen. Op de web portal van T Comm kunnen de medewerkers van het terrein zelf de temperatuur zelf in de gaten houden. Tevens heeft Heiploeg weekendbewakers die ook via de web portal van T Comm kunnen inloggen en kunnen kijken wat de temperatuur is in de trailers.

Deursensoren geven inzicht in de lostijden bij klanten en wanneer precies een deur open en dicht gaat. Heiploeg vermindert hiermee het aantal discussies over lostijden en ongewenste deuropeningen.

"Iedere charter die met een trailer van Heitrans rijdt, krijgt een truck-id. Hiermee kunnen we zien welke route ze hebben gereden. We hebben nooit een dispuut over eventueel schades die ontstaan, want we kunnen altijd zien wie met welke trailer op pad is geweest."

Rudie de Vries, logistics manager Heiploeg: "Het T Comm systeem biedt ons vele voordelen: natuurlijk temperatuurregistratie, weekendmonitoring, snel kunnen ingrijpen bij calamiteiten en snel rapportages uit kunnen draaien. Dit zijn enkele hele belangrijke punten waarom het T Comm systeem goed voor ons werkt. Voedselveiligheid is voor onze klanten van levensbelang en voor ons ook, vandaar dat de systemen van T Comm ons een extra stuk zekerheid geven zodat we zeker weten dat de temperatuur tijdens het transport ook aan de gestelde eisen heeft voldaan."

Foto's

  • Heiploeg
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions