Transport Online - Zeven nieuwe Atego's Euro 6 voor Beurskens All Round Cargo BV

Zeven nieuwe Atego's Euro 6 voor Beurskens All Round Cargo BV

Zeven nieuwe Atego's Euro 6 voor Beurskens All Round Cargo BV
25-11-2013 09:30 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

TEGELEN - Beurskens All Round Cargo BV in Tegelen heeft zijn wagenpark uitgebreid met zeven nieuwe Atego’s 1224 L met euro 6 motor. Bij de nieuwe Atego's zijn waarde, inzet en efficiëntie op een unieke manier met elkaar gecombineerd, waarmee een succesvolle traditie van meer dan 110 jaar bedrijfswagens voor het distributietransport op imposante wijze wordt voortgezet.

Dit kan worden toegeschreven aan: krachtige en brandstofbesparende aandrijfconfiguraties, waarbij de L 6 motoren met  emissienorm Euro 6 over meer vermogen en koppel beschikken. Geautomatiseerde transmissies met Mercedes PowerShift 3, waarvoor bijvoorbeeld ook het “economy” rijprogramma beschikbaar is en age reparatie-en onderhoudskosten.

De nieuwe Atego levert wat in de praktijk vereist wordt in de stad, het binnenland en op de lange afstand.

De nieuwe Atego's zijn allen voorzien van een slaapcabine, BDF afzetsysteem met ondervouwklep en zullen worden ingezet in zowel de Benelux distributie van meubels en stukgoederen als ook internationaal voor sneltransporten.

Met deze zeven nieuwe voertuigen komt het aandeel euro 6 voertuigen binnen het totale wagenpark van 85 eenheden op 25 procent. In het kader van de duurzaamheid, welke hoog in het vaandel staat bij Beurskens All Round Cargo BV, is hiermee weer een grote stap voorwaarts gezet. Binnenkort zal de laatste euro 3 trekker ook uit het wagenpark verdwijnen zodat men alleen nog maar over euro 5 en 6 voortuigen beschikt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions