Ophef over grap Gordon tot in China

Ophef over grap Gordon tot in China
22-11-2013 18:53 | Showbizz | auteur De Redactie

(Novum) - Ook in China is men inmiddels op de hoogte van de grappen die Gordon onlangs afvuurde op een kandidaat van Holland's Got Talent. De zanger, die deel uitmaakt van de jury, vroeg aan een Aziatische kandidaat onder meer: welk nummer ga je zingen? Nummer 39 met rijst? De Chinese BBC heeft vrijdag op zijn website een groot artikel gewijd aan de racistisch getinte opmerkingen van de Nederlander.

Het optreden van Gordon zorgde in eigen land, de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië ook al voor de nodige ophef. De zanger raakt met Howard Komproe verwikkeld in een twitterruzie over zijn grappen. "Schaamteloos, iemand in z'n gezicht uitlachen", vond de komiek onder meer. In Groot-Brittannië besteedden onder meer de kranten Daily Mirror en Metro er aandacht aan.

Donderdag werd bekend dat de Amerikaan Dan Karaty, medejurylid in Holland's Got Talent, wordt platgebeld door tv-zenders uit zijn vaderland. Die willen weten of dat normaal is in Nederland, heeft zijn manager laten weten. Gordon heeft zelf nog niet gereageerd op de ophef.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden