Clicky


 


Transportcentrum Westland bestaat 20 jaar

Transportcentrum Westland bestaat 20 jaar
22-11-2013 13:11 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Om transportbedrijven uit de dorpskernen te weren is 30 jaar geleden het initiatief genomen om een transportcentrum te realiseren.

De locatie van dit centrum heeft veel discussie gegeven maar heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Transportcentrum Westland. Langs de A20, in direct bereik van het havengebied en de snelwegen naar het achterland.

Het transportcentrum Westland heeft zich inmiddels bewezen als professioneel logistiek bedrijventerrein, waar alle denkbare logistieke bewegingen plaatsvinden, zoals transport, om- en verpakken, het verladen en het rijpen van producten. Ook aan de transport aanverwante bedrijven zijn op Transportcentrum Westland gevestigd.

Gisteren vierde Transportcentrum Westland haar 20-jarig jubileum. De heer Aad van Daalen, mede oprichter van dit agrologistiek bedrijvencentrum, heeft 20 jaar het voorzitterschap vervuld. Voorafgaand aan het jubileum heeft de heer Van Daalen tijdens een ledenvergadering de voorzittershamer overgedragen aan de heer Aris van Daalen. De nieuwe voorzitter continueert het onderstrepen van het belang van een goed functionerende logistieke sector, waarbij aspecten als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel van de bedrijfsvoering zijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats