Transport Online - Van Eck levert koelcombinatie met extra laadvolume en doorlaadsysteem

 


Van Eck levert koelcombinatie met extra laadvolume en doorlaadsysteem

Van Eck levert koelcombinatie met extra laadvolume en doorlaadsysteem
22-11-2013 10:22 | Trailers | auteur De Redactie

Van Eck levert aan Spiess Transport International GmbH uit Ertinger (Duitsland) een geconditioneerde combinatie met extra veel laadvolume. De combinatie biedt plaats voor 50  Deense containers. Spiess Transport gaat met het voertuig planten en fruit vervoeren. Naast de 50 Deense containers biedt het voertuig ook  plaats voor 38 Europallets of 30 groente/fruitpallets.

Doordat er geen hulpframe is toegepast, heeft Van Eck een inwendige hoogte van 2.920 mm weten te realiseren. Hierdoor kan de transporteur meer volume vervoeren en wordt de CO2-footprint van de keten gunstig beïnvloed.

 

Met deze combinatie gaat Spiess planten van diverse plantenhandelaren naar verschillende tuincentra en grootwinkelbedrijven binnen Duitsland vervoeren. De combinaties zijn uitgevoerd met een doorlaadsysteem zodat de vijftig Deense containers in één keer geladen en gelost kunnen worden zonder aan of af te koppelen. Doordat de combinatie in totaal twee extra Deense containers kan vervoeren ten opzichte van een conventionele combinatie, bespaart de vervoerder kosten per gereden laadeenheid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,605
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden