Clicky


Pearson Benelux besteedt distributie uit aan CB

Pearson Benelux besteedt distributie uit aan CB
19-11-2013 17:57 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM/CULEMBORG – Pearson Benelux, onderdeel van ’s werelds grootste educatieve uitgeverij Pearson PLC, brengt per 1 december 2013 de distributie-activiteiten voor haar Nederlandstalige producten onder bij CB. Voorheen had Pearson Benelux haar distributie ondergebracht bij een grote distributeur in Vlaanderen en was daarnaast als depot-uitgever verbonden aan CB. Door nu integraal voor CB te kiezen kan Pearson Benelux de totale markt nog efficiënter bedienen.

Pearson Benelux: "Door het intensiveren van de samenwerking met CB werken we nu met één distributeur vanuit één depot voor onze Nederlandstalige uitgaven. Het centraliseren van onze logistiek voor de Nederlandse en de Vlaamse markt levert ons direct voordelen op, namelijk een efficiëntere bedrijfsvoering en eenduidigheid voor de klant."

CB verzorgt vanaf 1 december voor Pearson Benelux het volledige traject van opslag, levering aan klanten en retourverwerking van de Nederlandstalige Pearson-producten.

Melbert Visscher, Commercieel directeur CB: "We zijn verheugd dat we Pearson nu integraal voor het gehele Nederlandse taalgebied mogen ondersteunen. Het is een mooie aanwinst voor onze activiteiten in de sector media."