Clicky


Molenaar Transport B.V. kiest voor oplossingen van Rietveld

Molenaar Transport B.V. kiest voor oplossingen van Rietveld
19-11-2013 09:56 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Dhr. Jac. Molenaar is de samenwerking aangegaan met Rietveld Fleetmanagement. Rietveld zal zorg dragen voor de levering van de Efficio Optima-boordcomputer in alle tien de voertuigen onder het platform EasyTrack. Molenaar Transport zal de boordcomputer gaan inzetten voor tracking & tracing, communicatie en uren- en activiteitenverantwoording alsmede voor het geautomatiseerd berekenen van de salarisvoorloop via EasyWatch Web.

Op termijn zal er ook een koppeling worden gerealiseerd tussen EasyTrack en het in gebruik zijnde Transpas TMS-systeem van Art Systems. Om te besparen op de brandstofkosten, de CO2-uitstoot te reduceren en een beter rijgedrag te realiseren sluit Rietveld de boordcomputer met EasyDrive aan op de CAN-Bus van het voertuig. Hiermee is de data voor de bestuurder direct inzichtelijk op het beeldscherm in het voertuig en worden er managementrapporten op kantoor gegenereerd.

Jac. Molenaar & Zonen B.V. is gespecialiseerd in het distribueren van stukgoed en complete partijen binnen Europa. Het wagenpark bestaat uit diverse kastencombinaties, afzetbakken, tautliners, koelwagens en bussen. Op deze manier kan men de klanten zeer flexibel van dienst zijn en alle goederen gegarandeerd binnen een werkweek afleveren.