Clicky


 


Wim Bosman Groep kiest voor Kewill Move

Wim Bosman Groep kiest voor Kewill Move
14-11-2013 17:10 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

'S-HEERENBERG - Wim Bosman heeft gekozen voor een nieuw transport management systeem: Kewill Move. Dit is een compleet en geïntegreerd platform voor multimodaal transport management. Met deze software vergroot Wim Bosman de automatiseringsgraad voor meer inzicht en efficiëntie in de logistieke operaties die gekenmerkt worden door hoge volumes.

Door de implementatie van het Kewill platform worden handmatige processen gereduceerd en krijgt Wim Bosman meer grip op cruciale supply chain-data in haar organisatie. De software voorziet in een compleet inzicht in alle zendingen met real-time data over capaciteiten, kosten- en opbrengstenallocaties.
Met de software van Kewill kunnen logistieke prestaties afgezet worden tegen vooraf gedefinieerde KPI’s met een uitgebreid inzicht in de kosten en opbrengsten.

Het platform identificeert daarbij ook de minder rendabele activiteiten. Door integratie met best-of-breed planningssoftware voorziet het systeem in geautomatiseerde ritplanning. Daarnaast worden alle financiële afwikkelingen - van order tot factuur - door het systeem verwerkt.

"We zochten een logistieke oplossing die ons in staat stelt om onze operaties nog verder te stroomlijnen en daardoor nog meer efficiëntie in alle geledingen van onze organisatie te kunnen doorvoeren", zegt Mark Newman, CEO van de Wim Bosman Groep. "Kewill heeft aangetoond dat zij de dynamiek doorgronden van een logistieke operatie met hoge volumes. Wij zijn onder de indruk van de standaard functionaliteit van het MOVE platform, in het bijzonder van de mogelijkheid om een eenduidig inzicht in de financiële verslaglegging te verkrijgen."

Bob Farrell, CEO van Kewill, zegt: "We zijn erg verheugd met deze gelegenheid om samen met de Wim Bosman Groep hun organisatie naar een hoger niveau te tillen. Kewill beschikt over veel kennis van complexe global supply chains. Het Kewill MOVE platform is ontwikkeld om deze expertise beschikbaar te maken voor zowel kleine als grote organisaties wereldwijd. Wim Bosman krijgt hiermee ondersteuning in het verder automatiseren van hun processen en het verkrijgen van meer inzicht in de logistieke operaties."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats