Drie nieuwe Schuifzeilopleggers voor firma Rosendaal Transport uit Beek

Drie nieuwe Schuifzeilopleggers voor firma Rosendaal Transport uit Beek
13-11-2013 17:02 | Trailers | auteur De Redactie

BEEK - Schmitz Cargobull heeft deze week drie nieuwe Schuifzeilopleggers uitgeleverd aan de firma Rosendaal Transport uit Beek. De firma Rosendaal had al een aantal Schmitz schuifzeilopleggers in gebruik en met de verdere groei van de activiteiten is er nu geïnvesteerd in drie nieuwe Schuifzeilopleggers.

Er is gekozen voor een Schuifzeiloplegger met een verstrekte vloer en opbouw en voorzien van de full-colour Rosendaal belettering. De firma Rosendaal is een familiebedrijf dat is opgericht in 1925 door opa Herman Rosendaal die startte vanuit Beek met een pakketdienst tussen Emmerich en Arnhem.

Inmiddels is de vierde generatie werkzaam in het bedrijf en is Rosendaal Transport is uitgegroeid tot een bedrijf met 36 full time en 6 partime medewerkers gespecialiseerd in vervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Daarnaast is in oktober 2012 een nieuwe pand officieel in gebruik genomen met een opslagcapaciteit van 6.000 m2 van waaruit ook de value added logistics worden verricht.

De insteek van Rosendaal is: service, flexibiliteit, korte lijnen, vertrouwen, continuïteit, geen woorden maar daden. Anders gezegd: de bedrijfsvisie wordt gedreven door Achterhoekse nuchterheid en eerlijkheid, en daar sluit Schmitz Carbobull zich graag bij aan.

Stefan Rosendaal: “De keuze voor Schmitz is gemaakt omdat wij al jaren lang met Schmitz opleggers rijden en deze ons goed bevallen, ook de snelheid van afleveren sprak ons aan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,470

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden