Clicky


TopTruck blijft flink groeien

TopTruck blijft flink groeien
12-11-2013 11:07 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Bedrijfswagen Service Meppel (BSM) in Rogat en Truck Service Visser in Zwaag (Renault) worden TopTruck. Truck Service Bergh heeft een tweede TopTruck vestiging geopend in Varsseveld en per 1 december opent de nieuwe vestiging TopTruck Westland zijn deuren. Tevens zijn er voorbereidingen om een TopTruck vestiging in Rijnsburg te openen.

Daarnaast groeit het universele netwerk verder met de formules TopTruck Service Partner en Fleetmaster in samenwerking met Wijlhuizen.

Jim Bronkhorst van Wijlhuizen: `Wijlhuizen is zeer blij met de komst van de nieuwe deelnemers en ziet ook een behoorlijke groei in omzet bij de bestaande deelnemers. Ook de samenwerking met de andere G-Truck grossiers biedt vele voordelen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij destijds de samenwerking met GroupAuto zijn aangegaan. Wijlhuizen groeit en daarom verhuizen we naar een nieuw pand. De nieuwbouw voor het hoofdkantoor, vestiging Arnhem en 5.500 m2 magazijn is afgelopen jaar gerealiseerd. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en zien nog vele kansen liggen.`

Henri Sprenkels van GroupAuto: `De groei bij TopTruck en FleetMaster is voornamelijk te danken aan de zelfstandige ondernemers die de kansen zien en pakken in deze tijd. De transportondernemingen worden door de huidige economische situatie genoodzaakt kritisch om te gaan met het onderhoud en reparatie van hun wagenpark. Daarbij willen de meeste transportondernemers onafhankelijk zijn en blijven. Hierdoor vindt er momenteel een verschuiving plaats van merkdealer naar onafhankelijke werkplaatsen. Deze verschuiving is niet uniek en heeft zich reeds eerder voorgedaan in de personenwagen sector, echter de verschuiving in de bedrijfswagen sector wordt geaccelereerd door de huidige economische omstandigheden. GroupAuto professionaliseert de betere onafhankelijke werkplaatsen en speelt hierin een zeer belangrijke rol. Het TopTruck netwerk zal naar de toekomst toe snel groeien in zowel kwantiteit als kwaliteit.`

Na het succes in Hardenberg en Gorinchem zijn TopTruck en Wijlhuizen samen met de G-Truck grossiers: Agron-Kerp, Mevo, Huva, TPV en Revon ook aanwezig tijdens de Carrosserie Vakdagen in Venray van 12 t/m 14 november 2013 op stand 114.