Clicky


Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom te Veendam ontvangt het Keurmerk T en L

Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom te Veendam ontvangt het Keurmerk T en L
08-11-2013 17:10 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

VEENDAM - Oldenburger|Fritom heeft het Keurmerk T en L op 7 november 2013 mogen ontvangen uit handen van Johan van Bergen, regioconsulent van TLN. Het Keurmerk is voor Oldenburger|Fritom een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande ISO certificeringen en is onderdeel van het continuous improvement programma, waarbij de  processen voortdurend worden verbeterd en geoptimaliseerd.

Om hoogstaande kwaliteit bij de keurmerkhouders te waarborgen, is het Keurmerk Transport & Logistiek gebaseerd op het bekende managementmodel van het INK. Dit model kent tien essentiële managementaandachtsgebieden waarop transportondernemingen worden getoetst.

Het verkrijgen van het Keurmerk gaat niet over één nacht ijs. De certificering vereist een solide voorbereiding, de nodige aandacht en een voortdurende bijsturing. Is het Keurmerk eenmaal behaald, dan volgt elke drie jaar een audit. Zo worden de naam en de waarde van het Keurmerk hoog gehouden. De voordelen:

Het keurmerk verbetert de bedrijfsvoering
Het keurmerk zorgt voor een duidelijke marktpositie
Het keurmerk verbetert het zakelijk inzicht van ondernemers
Het keurmerk laat zien dat een ondernemer serieus is over MVO

Oldenburger|Fritom beschikt over 96 jaar ervaring in logistieke dienstverlening met de beste logistieke oplossing voor de klant, als specialisme. Dit wordt gerealiseerd door het aanbieden van een compleet logistiek concept van transport, forwarding (weg,spoor, zee en lucht), warehousing en logistic engineering.

Bij Oldenburger|Fritom zijn 80 werknemers direct en 80 indirect werkzaam en er wordt dit jaar met een begroting van 25 Miljoen gewerkt. Oldenburger Fritom is gedurende de periode 2008-2013 met 30% in omzet gegroeid, met een positief bedrijfsresultaat. Het klantenbestand bestaat o.a. uit Honeywell, AAF(American Air Filter), Suikerunie  en Avebe. De hoofdvestiging bevindt zich in Veendam en beschikt over een warehouse van 30.000 m². Daarnaast heeft zij distributiecentra in Tatabanya (Hongarije) en in Grassobbio (Italië).

Oldenburger|Fritom is  onderdeel van de Fritom Logistic Solutions Group en behoort tot de Top 20 van logistiek dienstverleners in Nederland.