Clicky


Twee zwaargewonden bij ongeval A15 Rotterdam

Twee zwaargewonden bij ongeval A15 Rotterdam[+foto]
08-11-2013 14:59 | Ongevallen | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Op de A15 zijn vrijdagmiddag omstreeks 14:10 uur drie vrachtwagens op elkaar gereden. Twee personen zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De voorste chauffeur, een 33-jarige man uit Duitsland kwam met de schrik vrij.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. De hoofdrijbaan van de A15 zal tot na de avondspits zijn afgesloten. De 27-jarige chauffeur van de achterste vrachtauto raakte bekneld in zijn cabine en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De 44-jarige Roemeense chauffeur uit de middelste vrachtwagen is door omstanders uit zijn cabine gehaald en ter plaatse gereanimeerd. Hij is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie.

Foto met dank aan Wim van de Graaf

Omrijden via de Beneluxtunnel biedt weinig soelaas, meldt de Verkeersinformatiedienst. Na een ongeval op de A20, eerder vandaag, staat het verkeer aan de noordkant van Rotterdam al helemaal vast. Omrijden levert dus ook veel vertraging op.

De VID raadt weggebruikers rond Rotterdam aan om de reis voorlopig uit te stellen en de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden. Rondom de stad staan inmiddels lange files.

Voor een video van het ongeval klikt u hier

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions