Clicky


Wederom twee nieuwe euro 6 trekkers voor Dimetra-Holland BV

Wederom twee nieuwe euro 6 trekkers voor Dimetra-Holland BV
08-11-2013 10:03 | SCANIA | auteur De Redactie

Op 1 november 2013 werden in Scherpenzeel, door dhr. D. Methorst van Dimetra-Holland BV, de sleutels in ontvangst genomen van twee nieuwe Scania euro 6 trekkers. Met de aanschaf van euro 6 voertuigen maakt Dimetra-Holland BV een bewuste keuze voor een schonere leefomgeving.

De Scania’s, uitgerust met een 410 PK euro 6 motor zonder EGR, zijn  voor een welkome aanvulling op het huidige wagenpark. De topline cabine is voor de chauffeur een optimale werkplek, en een ideale leefomgeving tijdens de internationale ritten.

De Scania trekkers met een schotelhoogte van 96 cm, zullen worden ingezet op het groupage verkeer tussen Nederland en Zwitserland. Naast het vervoer van volumelading tot drie meter hoogte, kunnen deze trekkers ook worden inzet voor het vervoer van geconditioneerde goederen, ADR of breedtelading. Ook het one-wayvervoer van zeecontainers behoort tot de mogelijkheden.

Dimetra-Holland BV beschikt over een vloot van 42 voertuigen, waarvan veertien euro 6 voertuigen van verschillende merken.