Clicky


STRATOR met EURO 6 op Carrosserie Vakdagen Venray 2013

STRATOR met EURO 6 op Carrosserie Vakdagen Venray 2013
05-11-2013 13:04 | Transport Compleet | auteur De Redactie

De Charles Feijts Groep uit Born neemt ook dit jaar weer deel aan de Carrosserie Vakdagen in Venray met de STRATOR  torpedotruck. De Hi-Way cabine met het volledig nieuwe interieur van de Iveco Stralis is nu ook te vinden op dit vlaggenschip.

Maar nog belangrijker is de nieuwe Cursor motor met Euro 6 emissie, voorzien van SCR-Adblue systeem, maar zonder EGR uitlaatgasrecirculatie. Hiermee hebben Feijts en Iveco een primeur van wereld formaat! De STRATOR is momenteel de enige torpedotruck ter wereld die te koop is met Euro 6, SCR only, uitlaatgas emissie!

De STRATOR Hi-Way die CFG meeneemt naar Venray is een 4x2 trekker met Cursor 11 460Pk motor in de kleur USA White. De truck is voorzien van aerodynamische spoiler en fenders op de cabine,  en aan het chassis aluminium side-skirts en een full-cover vlonder. Het interieur van de cabine is voorzien van de nieuwe chauffeursstoel en het nieuwe onderbed, beide in High Comfort uitvoering. In het dashboard het mooie Iveconnect touchscreen multimedia systeem met trucknavigatie en Qualcomm telematica.

Het exterieur valt op door de nieuwe koplampen met Led dagrijverlichting, alsmede een aantal subtiele chroom details rond de koplampen, mistlampen, luchtinlaten, spiegelkappen en zonneklep. De roestvrij stalen roosters in de front- en zijgrilles zijn gespoten in mat zwart. U vindt de STRATOR op standnummer 210, direct naast het showplein.