Clicky


Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval A12

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval A12
04-11-2013 23:11 | Ongevallen | auteur De Redactie

DUIVEN - Bij een verkeersongeval op de A12 tussen Zevenaar en Duiven is maandagmiddag een 52-jarige man uit Rozendaal om het leven gekomen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

De politie kreeg omstreeks 14:05 uur een melding van een ernstig ongeval op de A12. Diverse hulpverleningsdiensten gingen naar de opgegeven locatie voor hulpverlening. Ook is er door passanten eerste hulp verleend, maar dit mocht niet meer baten. Een deel van de snelweg in de richting Arnhem werd in verband met deze hulpverlening en het onderzoek tijdelijk afgesloten.

Uit een eerste onderzoek is bekend geworden, dat het slachtoffer zijn auto op de vluchtstrook heeft geparkeerd en is uitgestapt. Vervolgens is hij door een passerende vrachtwagen geschept met de tragische afloop als gevolg. Bij onderzoek aan de auto zijn geen technische gebreken vastgesteld, meldt de politie.

De chauffeur van de vrachtwagen is opgevangen en krijgt slachtofferhulp aangeboden. Mensen die informatie over het ongeval hebben worden verzocht contact met de politie op te nemen.