Clicky


L’Oréal France Grand Public nieuwe klant van Norbert Dentressangle

L’Oréal France Grand Public nieuwe klant van Norbert Dentressangle
04-11-2013 09:35 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Norbert Dentressangle en l’Oréal France Grand Public gaan samenwerken bij de fysieke distributie van mass market producten. Het gaat om de merken l’Oréal Paris, Garnier en Lascad. De samenwerking richt zich op klanten in het zuiden van Frankrijk, en gaat eind oktober van start.

Er wordt een contract gesloten voor een periode van drie jaar. In een speciaal magazijn gaat Norbert Dentressangle de logistieke kernactiviteiten uitvoeren: ontvangst en opslag van de producten, en voorbereiding van de bestellingen.

Daarvoor is de locatie Saint Vulbas uitgekozen, met een oppervlakte van 12.000 vierkante meter. Jaarlijks worden er 2.500 referenties behandeld, en de gemiddelde opslagcapaciteit is 13.500 pallets. De geografische ligging van Saint Vulbas is ideaal voor de behandeling van de goederenstroom van l’Oréal France Grand Public in het zuiden van Frankrijk. Het past uitstekend in de logistieke activiteiten van Norbert Dentressangle in de regio Lyon.

Door dit contract kan Norbert Dentressangle een prestigieuze onderneming als L’Oréal van dienst zijn met het hart van zijn logistieke knowhow, in het bijzonder op het gebied van cosmetica.

Bij de ondertekening van het contract zei Stéphane Point, Algemeen directeur van de divisie Logistiek Frankrijk bij Norbert Dentressangle: "Wij zijn enorm trots op het vertrouwen dat l’Oréal France Grand Public in ons heeft. Het is toch de mondiale marktleider in cosmetica. Onze teams staan helemaal klaar voor logistieke prestaties van niveau, die bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van deze prachtige merken."