Clicky


D. Speksnijder neemt C. Huybregts over

D. Speksnijder neemt C. Huybregts over
01-11-2013 09:26 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

HAZERSWOUDE - Per 1 november 2013 neemt D. Speksnijder Transport BV alle activiteiten over van C. Huybregts Logistics BV te Tilburg. Het betreft hier de activiteiten geconditioneerde warehousing en distributie-logistiek (50 voertuigen). Alle medewerkers (70 fte) en bedrijfsleiding maken onderdeel uit van de overname.

C. Huybregts heeft veel expertise in winkeldistributie in opdracht van grootwinkelbedrijven alsmede aanvoer van frisdranken in de Benelux naar alle retail-organisaties en groothandels. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met contractvervoer voor diverse opdrachtgevers . C. Huybregts staat bekend om een kwalitatief sterke en flexibele dienstverlening. Het bedrijf beschikt dan ook niet zonder reden over diverse keurmerken te weten: HACCP, BRC, SQAS, alsmede "Lean and Green".

Leo Nolen van C. Huybregts: "Beide bedrijven kennen elkaar al langer. Activiteiten en bedrijfsculturen sluiten perfect op elkaar aan. Doel is meer synergie en verdere optimalisatie in het totale transport- en distributienetwerk te verwezenlijken. Hierdoor zal de flexibiliteit van beide bedrijven gewaarborgd blijven gekoppeld aan een grotere capaciteit ten behoeve van onze bestaande en toekomstige opdrachtgevers."

D. Speksnijder voegt hiermee naast de bestaande koel-/vrieslogistiek van levensmiddelen en sierteeltlogistiek vanuit Hazerswoude en Bergschenhoek een derde vestiging toe in Tilburg. Adriaan Speksnijder: "De toevoeging van de C. Huybregts in combinatie met de vestigingsplaats Tilburg - centraal in de Benelux - biedt goede marktkansen in de distributie en warehousing van geconditioneerde levensmiddelen. Tilburg is qua ligging tevens bij uitstek geschikt voor distributielogistiek voor specifieke opdrachtgevers. Het karakter en de sterke kanten van ons familiebedrijf zullen niet veranderen, maar als de vraag van klanten verandert, veranderen wij vanzelfsprekend mee."

Eerder dit jaar nam D. Speksnijder DistributieUnit in Bergschenhoek BV over, gespecialiseerd in diepvrieslogistiek. D. Speksnijder groeit met deze strategische overname naar een omvang van 275 medewerkers en 135 voertuigen.