Clicky


Nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekker voor van Eijck Logistics

Nieuwe DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekker voor van Eijck Logistics
28-10-2013 11:20 | DAF | auteur De Redactie

Onlangs is er weer een nieuwe DAF XF Euro 6 afgeleverd aan Eric van Eijck, directeur/eigenaar van Van Eijck Logistics in Weert. De sleutels werden overhandigd door Marcel Lemmens, verkoper bij Allers Bedrijfswagens.

De DAF XF Euro 6 Super Space Cab met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor van 460 pk, is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, koplampen met LED-technologie, luxe air stoelen met stoelverwarming, airco en standairco, het unieke DAF Night Lock systeem en een extra lang bordes tot aan de koppelschotel. Voor het economisch en veilig rijden is er de DAF Driver Performance Assistant (DPA), die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en tips.

De nieuwe DAF Euro 6 is een uitbreiding van de vloot die nu 14 voertuigen omvat, alle van het merk DAF. Van Eijck Logistics rijdt voornamelijk met hoogwaardige ladingen op Zwitserland en is, ook voor de opdrachtgevers, met het geavanceerde track and tracing systeem constant te volgen.

Met 23 gemotiveerde medewerkers verzorgt Van Eijck Logistics zeven dagen per week het transport van hoogwaardige goederen van haar vaste klanten vooral naar Zwitserland. Maar ook koeltransport, voornamelijk groeten en fruit, wordt vanuit de havens naar diverse bestemmingen in Europa vervoerd.

Snel, vakkundig en op tijd, zijn voor Van Eijck Logistics al meer dan 35 jaar de sleutelwoorden voor succes. Dat het goed gaat met de onderneming wordt duidelijk uit de nieuwbouw welke wordt gerealiseerd in Weert, waarbij de nieuwste ontwikkelingen betreffende op- en overslag worden toegepast.

Van Eijck Logistics werkt al meer dan 20 jaar perfect samen met Allers Bedrijfswagens. “Het onderhoud van onze DAF trekkers wordt tot volle tevredenheid geheel door onze dealer verzorgd. Zij leveren een geweldige service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding”, zegt Eric van Eijck.