Transport Online - Dodelijke aanrijding Rielsebaan Gilze

Dodelijke aanrijding Rielsebaan Gilze

Dodelijke aanrijding Rielsebaan Gilze
26-10-2013 13:22 | Ongevallen | auteur De Redactie

GILZE - Een 83-jarige vrouw uit Gilze is vrijdagavond rond 23:45 uur om het leven gekomen bij een eenzijdige aanrijding op de Rielsebaan. Twee andere inzittenden van de deeltaxi waarin zij reden raakten gewond.

De vrouw reed met een andere passagier (69) en de chauffeur (54) van de deeltaxi over de Rielsebaan. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen een boom. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter kwamen bij het ongeval. De vrouw overleed ter plaatse. De twee gewonde mannen werden naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

De chauffeur is door agenten kort gehoord, hij verklaarde dat de taxi slipte. Een nadere verklaring wordt later van hem afgenomen, aangezien hij naar het ziekenhuis werd gebracht vanwege zijn verwondingen.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde auto's. Aan de hand van deze feiten en verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,311

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions