Clicky


Nieuwe DAF CF 85 bakwagen voor Transport Arie Kreuk in Ridderkerk

Nieuwe DAF CF 85 bakwagen voor Transport Arie Kreuk in Ridderkerk
25-10-2013 16:57 | DAF | auteur De Redactie

RIDDERKERK - Het was bij Transport Arie Kreuk dubbel feest. Op grootse wijze werd door de tweede en derde generatie Kreuk het vijftig jarig bestaan gevierd en was er de aflevering van de nieuw DAF FAX CF85.410 Euro 5 EEV Space Cab bakwagen.

Piet en Ellen Kreuk, samen de directie van Arie Kreuk, hebben de sleutels ontvangen van de nieuwe DAF CF 85 Space Cab uit handen van Gert de Jong, accountmanager bij BEST Trucks Barendrecht.  De DAF is een 4-asser met aangepaste wielbasis in verband met de te vervoeren producten en heeft een verlaagd chassis van 1,05 meter. De totale laadvloer bedraagt 7,5 meter voor de voorwagen en 6,5 meter voor de aanhangwagen. Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, super air-chauffeursstoel, koellade van 33 liter, airco en stand-airco, frontzicht- en achteruitrijcamera completeren de DAF CF 85.

De opbouw van Carrosserie- en Wagenbouwbedrijf Booi in Zwijndrecht is uitgevoerd met een Hiab 477/7 autolaadkraan van 47 ton/meter. De nieuwe DAF is een uitbreiding van de vloot en zal specifiek worden ingezet voor Bilfinger Industrial Services en is dan ook in de huiskleuren van de opdrachtgever uitgevoerd. De vloot van Transport Arie Kreuk omvat 19 voertuigen waarvan 16 van het merk DAF.

Transport Arie Kreuk zorgt voor ‘Rimpelloos wegvervoer’

Transport Arie Kreuk heeft zich ontwikkeld als dé specialist in het vervoer en opslag voor de scheepvaart- en bouwbranche. Of het nu gaat om het vervoer van scheepvaartonderdelen, bouwmaterialen, machines, deelladingen, direct transport, groepage of om kleine spoedeisende ladingen, Transport Arie Kreuk zorgt voor een ‘Rimpelloos Vervoer’.

Maar ook voor opdrachtgevers in de petrochemische industrie en project- en bedrijfsverhuizingen heeft de onderneming een brede kennis opgebouwd. Met 24 enthousiaste medewerkers verzorgt zij dagelijks de transporten naar de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Transport Arie Kreuk is VCA en ISO 9001 gecertificeerd en heeft het kwaliteitskeurmerk Transport en Logistiek.