Clicky


Nachtelijke werkzaamheden N36 tussen Almelo en Westerhaar-Vriezenveensewijk

Nachtelijke werkzaamheden N36 tussen Almelo en Westerhaar-Vriezenveensewijk
25-10-2013 16:58 | Wegwerkzaamheden | auteur De Redactie

Rijkswaterstaat voert in de periode van woensdagavond 6 november tot en met vrijdagochtend 8 november 's avonds en 's nachts asfalteringswerkzaamheden uit aan de N36 tussen Almelo en Westerhaar-Vriezenveensewijk in beide richtingen. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiode

De N36 tussen Almelo en Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt afgesloten tijdens de volgende periode:

  • Van woensdag 6 november 20.00 uur 's avonds tot en met donderdag 7 november 05.30 uur in de ochtend.
  • Van donderdag 7 november 20.00 uur 's avonds tot en met vrijdag 8 november 05.30 uur in de ochtend.

Omleidingsroutes

Het verkeer vanuit Almelo richting Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt ter hoogte van afrit Aadorp omgeleid via de Aadorpweg (N750) en vervolgens via de N341 richting Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het verkeer vanuit Vriezenveen richting Westerhaar-Vriezenveensewijk volgt dezelfde omleiding.

Het verkeer vanuit Hardenberg richting Almelo wordt ter hoogte van afrit Westerhaar omgeleid via de N341 en vervolgens via de Aadorpweg (N750) richting Almelo. Het verkeer vanuit Vriezenveen richting Almelo volgt eveneens de omleiding via de Aadorpweg (N750).

Het vrachtverkeer vanuit Geesteren (N748) in zowel de richting Westerhaar-Vriezenveensewijk als Almelo wordt in verband met hoogtebeperkingen vanaf de N748 omgeleid naar de Aadorpweg (N750). Vrachtverkeer in de richting van Westerhaar-Vriezenveen volgt vervolgens de omleiding via de N341. Vrachtverkeer in de richting van Almelo volgt vervolgens de N36 richting Almelo.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.