Clicky


Grote serie LAG-tankwagens voor Sitra

Grote serie LAG-tankwagens voor Sitra
24-10-2013 10:41 | Trailers | auteur De Redactie

BREE(B) - LAG Trailers uit het Belgische Bree leverde recentelijk een tiental tankwagens af bij Sitra. Deze opleggers met een inhoud van 30.000 L zullen chocolade gaan vervoeren. Het transportbedrijf uit Ieper bestelde sinds 2008 al 17 roestvrijstalen tankwagens en 61 bulkwagens bij LAG Trailers.

Sitra koos voor lokale betrouwbaarheid. LAG produceert zijn roestvrijstalen tanks namelijk te Bree. De aanwezige kennis en accommodatie verzekert hen van duurzame opleggers. Dit is zeker van belang bij het fragiele vervoer van chocolade. De tanks van 30.000 L zijn onderverdeeld in vier compartimenten. Zo verhoogt Sitra zijn flexibiliteit.

Om de kwaliteit van de levensmiddelen te garanderen is de oplegger voorzien van geïsoleerde morsbakken en een 135 mm geïsoleerde tank. Een verwarmde pompinstallatie en verwarmde losleidingen vermijden daarbovenop stolling van het product. LAG rustte de roestvrijstalen tankopleggers achteraan verder uit met een hoogglans en ergonomisch ingerichte apparatenkast die toegang biedt aan de diverse werkmiddelen (pomp, losleidingen, slangkokers,…).

Deze aflevering bevestigt de toonaangevende positie van LAG in de markt van roestvrijstalen tankopleggers en de nauwe relatie tussen beide transportbedrijven.