Vrachtwagenchauffeur komt om onder rollen staal

Vrachtwagenchauffeur komt om onder rollen staal
21-10-2013 13:01 | Bedrijfsongevallen | auteur De Redactie

MOERDIJK - Een 51-jarige Tsjechische vrachtwagenchauffeur is maandagmorgen om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. Het slachtoffer raakte bekneld onder stalen rollen met een totaal gewicht van circa 12 ton.

Het trieste ongeluk gebeurde rond tien uur in een bedrijf aan de Apolloweg op het industrieterrein Moerdijk. De man was bezig met het lossen van rollen staal. Hij raakte in de trailer bekneld onder 6 rollen staal, met elk een gewicht van 1,9 ton. Het slachtoffer was op slag dood. Het duurde geruime tijd voordat de hulpverleningsdiensten het stoffelijk overschot hadden geborgen. De politie stelde vast dat het om een 51-jarige man afkomstig uit Tsjechië ging.

De arbeidsinspectie en forensisch rechercheurs van de politie onderzochten de trekker met oplegger en de plaats van het ongeval. Daarbij werden sporen veilig gesteld en foto’s gemaakt van de aangetroffen situatie. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen wordt getracht om de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen, meldt de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden