Clicky

 Vrachtwagenchauffeur ernstig gewond op Duitse A1

Vrachtwagenchauffeur ernstig gewond op Duitse A1 [+video]
17-10-2013 20:05 | Buitenland | auteur De Redactie

DELMENHORST(D) - Bij een zwaar verkeersongeval op de Duitse A1 is donderdagmiddag een 65-jarige vrachtwagenchauffeur ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond twee uur ter hoogte van Delmenhorst in de richting van Bremen.

Het ongeval ontstond doordat de 65-jarige vrachtwagenchauffeur een file te laat opmerkte en op de vrachtwagen voor hem inreed. Deze vrachtwagen bestuurd door een 38-jarige chauffeur reed door de klap tegen een personenauto met echtpaar voor hem. De 65-jarige chauffeur zat opgesloten in zijn cabine en moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.

De vrachtwagenchauffeur is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De andere vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Het echtpaar van de personenauto is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De twee vrachtwagens moesten uitelkaar getrokken worden. Bij het uit elkaar trekken van de vrachtwagens ontstond er brand maar deze kon snel geblust worden door de aanwezige brandweer.

De rechterrijstrook was een aantal uren afgesloten wat lange file's veroorzaakte. Rond vier uur werd de gehele snelweg afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden en het reinigen van de rijbaan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats