Clicky


Nieuwe Lamboo Coolcarr carrosserieën voor Smit's Uien

Nieuwe Lamboo Coolcarr carrosserieën voor Smit's Uien
17-10-2013 13:11 | Trailers | auteur De Redactie

DEN HAAG - Smit’s Uien uit Den Haag heeft onlangs twee gloednieuwe voertuigen in ontvangst mogen nemen. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en is gemonteerd op een Mercedes-Benz Actros chassis, geleverd door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven te Forepark Den Haag.

Smit’s uien is een toonaangevend bedrijf in de sector. Met verscheidene kwaliteitscertificaten levert het (familie)bedrijf een topproduct. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de grootste leverancier van geschilde uien, uienblokjes en uienringen voor horeca, viswinkels en AGF. Met een modern wagenpark, welke is uitgebreid met twee nieuwe voertuigen levert Smit’s dagelijks hun schoongemaakte en gecentrifugeerde ui-producten bij de klant af.

De Lamboo Coolcarr carrosserieën zijn volledig op de specificatie van Smit’s opgebouwd. Een slijtvaste gietvloer, op 2 hoogtes polyester plinten, strakke naadloze wanden, RVS achterportaal.

Het achterportaal wordt afgesloten door twee deuren met daarachter een Dhollandia achtersluitende laadklep. De koeling wordt verzorgt door een (Heifo) Mitsubishi TU100, welke door Lamboo zelf is opgebouwd en wordt onderhouden.

De nieuwe Lamboo Coolcarr carrosserie kan voor elke transporteur naar wens worden opgebouwd voor vervoer van AGF, vlees, vis, gevogelte, kaas, maar ook bloemen en planten. De mogelijkheden zoals zijdeuren of kap en bodemrails zijn volledig zelf in te vullen.