Clicky


Anouk zegt eerste show Symphonica in Rosso af

Anouk zegt eerste show Symphonica in Rosso af
16-10-2013 19:05 | Showbizz | auteur De Redactie

ARNHEM (Novum) - Anouk kan woensdagavond niet optreden in het Gelredome in Arnhem. De zangeres kampt met stemproblemen, liet een woordvoerder van concertorganisator Mojo weten. Anouk heeft griep, zo maakte ze duidelijk op Twitter, maar hoopt op tijd fit te zijn voor de shows die voor vrijdag en zondag gepland staan.

"Vanavond: show 1 voor Symphonica in Rosso", twitterde Anouk woensdagmiddag nog. Voor het optreden van woensdag wordt zo snel mogelijk een vervangende datum gezocht, vrijwel zeker is dat volgende week.

Mensen met een kaartje krijgen hun geld terug. "We proberen nu nog zo veel mogelijk mensen te bereiken die al onderweg zijn", aldus de zegsman van Mojo. Een woordvoerder van de ANWB zei dat het tegen 17.00 uur nauwelijks drukker dan normaal was op de rondweg van Arnhem. Op Twitter zeiden sommige fans te balen dat ze voor niks 'uren in de file' hadden gestaan. Ook Trijntje Oosterhuis, die te gast is bij de concerten, had last van het verkeer. "Op weg naar het Gelredome. Lange k-file", twitterde de zangeres.

In 2009 werd ook al een optreden van Symphonica in Rosso afgelast. Diana Ross stond toen niet drie, maar twee dagen in het Gelredome als gevolg van het faillissement van The Entertainment Group. Marco Borsato, aandeelhouder van TEG, organiseerde twee speciale concerten met een aantal muzikale vrienden. Die moesten de twee shows van Ross financieel mogelijk maken.