Clicky


De Zwaluw Logistiek BV en Pyxis Distribution BV bundelen krachten

De Zwaluw Logistiek BV en Pyxis Distribution BV bundelen krachten
15-10-2013 13:21 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ENKHUIZEN - De Zwaluw Logistiek BV en Pyxis Distribution BV zijn gefuseerd. Na uitvoerig overleg tussen beide bedrijven is gebleken dat het samengaan van beide organisaties in de huidige uitdagende logistieke markt veel voordelen oplevert voor alle betrokkenen.

Gezamenlijk zijn beide bedrijven nog beter in staat hun huidige, en nieuwe, klanten tot volle tevredenheid te bedienen. Schaalvoordelen, het bundelen van kennis en middelen en inkoopvoordelen zijn enkele voordelen die het samengaan zal opleveren. Dennis Tuitel van De Zwaluw en Erica van der Ham van Pyxis hebben het vertrouwen in elkaar en naar de toekomst uitgesproken en zien uit naar een succesvolle samenwerking.

De Zwaluw Logistiek BV uit Enkhuizen bestaat meer dan 60 jaar en is zeer sterk in distributie activiteiten van pallets door de gehele Benelux. Verder exploiteert zij zeer moderne opslag locaties in Enkhuizen waar zij diversen goederen opslaat voor haar clientèle.

Pyxis Distribution BV is een jonge logistieke organisatie en tevens het Transmission depot voor Noord Holland. Gezamenlijk met de andere Transmission depots exploiteert zij een fijnmazig distributie netwerk voor pallets en pakketten door de gehele Benelux. Verder heeft Pyxis in Beverwijk twee opslag locaties waar zij diversen goederen opslaat voor haar clientèle.