Transport Online - Dachser vergroot aandeel in Oy Waco Logistics Finland

Dachser vergroot aandeel in Oy Waco Logistics Finland

Dachser vergroot aandeel in Oy Waco Logistics Finland
14-10-2013 11:13 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

KEMPTEN - Dachser heeft zijn aandeel in Oy Waco Logistics Finland vergroot. Het hoofdkantoor van de Finse lucht- en zeevrachtexpediteur is gevestigd in Vantaa, niet ver van de hoofdstad Helsinki. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Lahti, Oulo, Tempere en Vaasa, waarmee het hele ´land van duizend meren´ is gedekt. In 2012 genereerde het bedrijf met 54 medewerkers een omzet van bijna 24 miljoen euro. 

Waco Finland werd in 1996 opgericht door vooraanstaande leden van WACO (World Air Cargo Organisation) en drie Finse aandeelhouders. Na de overname is naast Dachser het Japanse logistiek bedrijf Nishitetsu Railroad (NNR) de enige aandeelhouder. Dachser Air & Sea Logistics en NNR werken al tientallen jaren samen en zijn samen ook actief in nog twee andere joint ventures in Europa, in Duitsland en Hongarije.

Dachser netwerk

"Finland is een aantrekkelijke markt voor lucht- en zeevracht. Daarom vergroten wij doelbewust onze betrokkenheid in deze regio", verklaart Thomas Reuter, managing director van Dachser Air & Sea Logistics. "Voor zowel onze klanten als onze medewerkers leggen we de nadruk op stabiliteit en continuïteit, en dus zal Waco Finland lid blijven van de World Air Cargo Organisation. Daarnaast zal het bedrijf in de toekomst nauwer gaan samenwerken met het Dachser-netwerk, zodat we klanten in Finland het hele lucht- en zeevracht dienstenportfolio aan kunnen bieden met de gebruikelijke service en kwaliteitsnormen van Dachser."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,644
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions