Clicky


Gewonde bij aanrijding op A2 bij Beesd

Gewonde bij aanrijding op A2 bij Beesd
13-10-2013 20:04 | Ongevallen | auteur De Redactie

BEESD - Bij een ongeval op de A2 bij Beesd is op zondagochtend een 62-jarige vrouw uit Terheijden gewond geraakt. Haar man en zoon bij wie zij in de auto zat, bleven ongedeerd. Ook de bestuurster van een andere auto die betrokken was bij het ongeval, liep geen verwondingen op, meldt de politie.

Het ongeval gebeurde omstreeks 09:40 uur op de A2 ter hoogte van Beesd, toen een 33-jarige automobiliste uit Nieuwegein moest uitwijken voor een andere auto die plotseling van rijbaan verwisseld zou zijn.

De 33-jarige raakte in de slip en kwam in botsing met een derde auto, bestuurd door de echtgenoot van het slachtoffer, een 60-jarige man uit Terheijden. Zijn auto sloeg hierdoor over de kop. Beide auto’s reden van het talud af en kwamen 5 meter lager tot stilstand. De 62-jarige vrouw raakte bekneld met haar hand en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De 33-jarige automobilist moest volgens eigen zeggen uitwijken voor een grijze auto. Meer gegevens zijn over deze auto niet bekend. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval, die wellicht meer kunnen vertellen over de exacte toedracht en de grijze auto.