Clicky


Post-Kogeko start failliet Leo de Bruijn Transporten door

Post-Kogeko start failliet Leo de Bruijn Transporten door
14-10-2013 11:40 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

MAASDIJK - Logistieke dienstverlener Post-Kogeko Logistics in Maasdijk neemt de transport activiteiten van Leo de Bruijn Transporten in Gilze over. Leo de Bruijn Transporten is op vrijdag 11 oktober voor de rechtbank van Den Haag falliet verklaard.

Post-Kogeko zegt hiermee een nieuwe stap te zetten in de realisatie van haar strategie om een bepalende speler te worden in de distributie.

Schaalvergroting voor Post-Kogeko en continuïteit voor klanten en leveranciers zijn de positieve gevolgen van de overname. Daarnaast behoudt een flink aantal medewerkers van Leo de Bruijn hun baan. De activiteiten zullen per direct worden vervolgd onder regie en aansturing van Post-Kogeko.

De 69-jarige directeur De Bruijn zal zich terug trekken en de dagelijkse leiding overdragen aan de directie van Post-Kogeko. De Bruijn zelf zal in een adviserende rol betrokken blijven bij Post-Kogeko.

Leo de Bruijn Transporten stond bekend als een betrouwbare transporteur met retailers als Albert Heijn en Lidl en producenten als Peeters en Dohler in haar klantportfolio. De Bruijn zelf is zeer content met de doorstart door Post-Kogeko. "Post-Kogeko is een mooi familiebedrijf aan wie ik met een gerust hart mijn bedrijf toevertrouw. Er zijn veel overeenkomsten tussen onze bedrijven en ik ben blij dat voor een flink gedeelte van het personeel continuïteit wordt geboden."

Ook Richard van den Berg, algemeen directeur bij Post-Kogeko, is gelukkig met de doorstart.