Clicky

 Dachser verstevigt positie in Zweden

Dachser verstevigt positie in Zweden
09-10-2013 13:10 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GÖTEBORG - Internationaal logistiek dienstverlener Dachser neemt in 2014 een nieuw logistiek complex in Göteborg in gebruik. De nieuwe terminal wordt gebouwd in de twee na grootste stad van Zweden en beschikt over een directe aansluiting met de snelweg E6 en E20. De te realiseren locatie ligt op een perceel ter grootte van 31.000 vierkante meter. De komende maanden zal hier een logistiek centrum ontstaan met een 850 vierkante meter groot kantoorgebouw en een crossdock van 1.750 vierkante meter met 15 deuren. De werkzaamheden zijn september 2013 gestart en midden 2014 staat de oplevering gepland.

Ruimte voor verdere groei

"We blijven ons richten op uitbreiding van ons Europa-wijde logistieke netwerk en hebben daarvoor hoge standaarden ontwikkeld. Göteborg biedt nu ruimte voor verdere groei", vertelt Michael Schilling, managing director European Network Management & Logistic Systems bij Dachser.

De bestaande vestiging had zijn grenzen bereikt. Mats Larsson, vestigingsmanager van Dachser Göteborg, voegt toe: "Als betrouwbare partner voor de regionale economie kunnen wij onze klanten binnenkort met een ultramoderne vestiging de beste kwaliteit bieden."

Eigenaar van de nieuwe vestiging is Galliker Logistic AB Zweden, die delen van het complex apart van Dachser gaat gebruiken. Dachser is de huurder en heeft de vestiging met zijn eigen bouwafdeling naar de wensen en behoeften van beide ondernemingen ontworpen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions