Transport Online - Oenema Heerenveen kiest voor Euro 6 en MAN

Oenema Heerenveen kiest voor Euro 6 en MAN

Oenema Heerenveen kiest voor Euro 6 en MAN
07-10-2013 11:11 | M.A.N. | auteur De Redactie

HEERENVEEN - Transport- en taxibedrijf J. H. Oenema uit Heerenveen heeft op vrijdag 4 oktober haar eerste Euro 6 voertuig afgeleverd gekregen. Oenema maakt hiermee niet alleen een grote stap voorwaarts in milieuvriendelijk transport, maar zorgt ook voor een ommekeer in het wagenpark. Er is voor het eerst in de geschiedenis van dit meer dan 40 jaar oude bedrijf gekozen voor MAN en Wierda bedrijfswagens.


Na een week te hebben gereden met een TGS trekker in Efficiëntline uitvoering waren de verbruikscijfers zo gunstig, dat de aanschaf van de eerste MAN trekker snel rond was. Oenema heeft vanwege het distributiewerk, waarin de trekker gaat rijden, gekozen voor een TGS 18.360 4x2 BLS.

Deze lichtgewicht trekker (ledig gewicht 6.780 kg) is voorzien van een zuinige Tipmatic versnellingsbak en een zeer gunstige eind overbrenging. Daarnaast is de 360 PK sterke Euro 6 motor niet alleen zuinig met brandstof, maar is ook het verbruik van Ad Blue tot het minimum gereduceerd. De ruime en zeer stille LX cabine biedt daarnaast veel comfort aan de chauffeur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions