Clicky


Transport Online App nu ook beschikbaar voor iPhone en iPad

Transport Online App nu ook beschikbaar voor iPhone en iPad
07-10-2013 10:45 | Transport Online | auteur De Redactie

DAMWOUDE - Na de succesvolle lancering van de Transport Online App voor de Android telefoon op 13 september jongstleden, is de app nu ook beschikbaar voor de iPhone en iPad.

Met de Transport Online app kunt u waar u ook bent op de hoogte blijven van het actuele nieuws in de transportsector. 24 uur per dag, zeven dagen in de week kunt u via uw smartphone of tablet volgen wat er zich in de transportwereld afspeelt.

Maar er is meer! Naast nieuws en achtergronden biedt de Transport Online app ook de actuele rijverboden. De standaard rijverboden voor elke week maar ook actuele rijverboden die bijvoorbeeld vanwege extreme weersomstandigheden worden afgegeven zullen in de app direct zichtbaar zijn.

Voor de transporteurs is de functionaliteit 'vrachtuitwisseling' ingebouwd. In dit gedeelte kunt u de laatste aangeboden en gezochte vrachten raadplegen. Zo kunt u heel eenvoudig kijken of u een extra vracht kunt meepakken onderweg.

De Transport Online app is er in twee versies: Transport Online Free, de gratis versie met advertenties, en Transport Online Premium, een betaalde versie, zonder reclame-uitingen.

U vindt de Transport Online app's vanaf nu in de App-store van Apple en in de Google Play Store voor Android!