Clicky


Boonstra Transport neemt Van Veen Transport Assen over

Boonstra Transport neemt Van Veen Transport Assen over
07-10-2013 09:50 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

HAULERWIJK - Per 1 oktober heeft Boonstra Transport de vervoersactiviteiten van Van Veen Transport Assen overgenomen. "Door het wegvallen van een grote opdrachtgever heeft Van Veen het laatste jaar behoorlijk in moeten krimpen", meldt Boonstra Transport.

"De beperkte capaciteit die hierdoor ontstond maakte het voor Van Veen lastig om een goede dienstverlening te blijven garanderen."

Hierdoor zijn er al langere tijd gesprekken tussen van Veen en Boonstra Transport. Deze gesprekken hebben er uiteindelijk toe geleid dat Boonstra Transport de vervoersactiviteiten van Van Veen heeft overgenomen.

"Deze activiteiten passen zeer goed binnen de mogelijkheden van Boonstra Transport en zullen dan ook bij de bestaande activiteiten ingepast worden."

Om aan de gestegen transportvraag te kunnen voldoen neemt Boonstra Transport een deel van het wagenpark en de resterende chauffeurs van Van Veen over. Op deze manier wordt continuïteit voor de relaties van Van Veen gegarandeerd.

"Boonstra Transport is de familie Van Veen zeer dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons bedrijf hebben getoond", zegt Boonstra Transport tot slot.