Transport Online - Driessen BV ontslaat 34 werknemers bij reorganisatie

Driessen BV ontslaat 34 werknemers bij reorganisatie

Driessen BV ontslaat 34 werknemers bij reorganisatie
05-10-2013 14:00 | Arbeidsvoorwaarden | auteur De Redactie

HORST - Driessen BV uit Horst moet, vanwege de slechte marktomstandigheden in de bouw, reorganiseren. Bij deze reorganisatie raken 34 werknemers hun werk kwijt. Dat meldt Driessen zaterdag aan Transport Online.

"De afgenomen bouwactiviteiten en gebrek aan investeringen in infrastructurele werken hebben ook hun invloed op de hoeveelheid werk voor Driessen, waardoor een reorganisatie onontkoombaar is en 34 arbeidsplaatsen noodgedwongen komen te vervallen", meldt Fred Driessen.

Het collectief ontslag is, volgens het bedrijf, gemeld bij het UWV en de vakbonden zijn uitgenodigd voor overleg.

"De directie zal zich inspannen om medewerkers naar andere werkgevers te begeleiden", aldus Driessen.

Alle 97 medewerkers zijn zaterdag 5 oktober zowel mondeling als schriftelijk op de hoogte gebracht van de reorganisatie.

"De directie van Driessen ziet na de reorganisatie het jaar 2014 met vertrouwen tegemoet", besluit het bedrijf tot slot.

De Driessen Groep is een familieonderneming die bestaat uit een aantal bedrijven die een specifieke vorm van dienstverlening aanbieden. De Groep is aktief in speciaal transport, grondwerken, machineverhuur ten behoeve van spoorwegonderhoud en techniek en service.

Het bedrijf werd in 1942 opgericht door de heer Hubert Driessen en heeft zich in 70 jaar ontwikkeld tot een innovatieve organisatie waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Zo beschikt Driessen over volledig op de wensen van klant uitgerust materieel ten behoeve van speciaal transport, over een uitgebreid dienstenpakket met betrekking tot grondwerken, over spoorkranen met een uitgebreid pakket aan hulpstukken en over een goed uitgeruste garage en wassstraat voor onderhoud en service.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions