Clicky


Nieuwe DAF FA CF65 voor Takel- en Bergingsbedrijf Poort

Nieuwe DAF FA CF65 voor Takel- en Bergingsbedrijf Poort
01-10-2013 13:16 | DAF | auteur De Redactie

HOOGKERK - Onlangs leverde DAF-dealer Autobedrijven ESA een nieuw bergingsvoertuig af aan Takel- en Bergingsbedrijf Poort uit Hoogkerk.

Deze nieuwe DAF FA CF65 is uitgevoerd met een 300 pk sterke Euro 5-motor en voorzien van de soepel schakelende AS-Tronic versnellingsbak. De CF-serie wordt gekarakteriseerd door sublieme rijeigenschappen en uitstekende wendbaarheid. Veel aandacht is besteed aan de ideale balans tussen chassisontwerp, rem- en stuur-eigenschappen en vering. De nieuwe truck is voorzien van een zeer solide en duurzaam gebouwde dubbellader met 6,5 ton lepel, geleverd door De Groot Techniek uit Brakel.


Poort heeft gekozen voor de DAF CF vanwege de bewezen kwaliteit van de DAF Euro 5-motoren en vanwege de flexibele instelling en hoge servicegerichtheid van DAF-dealer Autobedrijven ESA.

Poort is een familiebedrijf dat zich al ruim veertig jaar bezig houdt met het takelen en bergen van gestrande voertuigen. Waar het in 1968 is begonnen met een Willys jeep uit het leger en een oude GMC kraanwagen, is er in de loop der jaren veel veranderd. Vandaag de dag beschikt Poort over modern materieel en is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele takel- en bergingsorganisatie.